BÉTA
Kategóriák

Tárolás
Kanapék & fotelek
Asztalok & íróasztalok
Székek
Világítás
Tükrök & dekorációk
Textilek & szőnyegek
Kisállatoknak
Ágyak & matracok
Főzés & étkezés
Konyhaszekrények & háztartási gépek
Fürdőszobabútor
Ruhatárolás
Gyerekeknek
Belépés

Felhasználónév
Jelszó
Belépés
Regisztráció
Hirdetés feladása

A következő űrlap kitöltésével használt eladó IKEA bútorodat tudod meghirdetni a svédBÚTOR oldalán.

A hirdetés feladásához válaszd ki a termék nevét és kategóriáját, vagy ha nem találod a javasolt megnevezések között, írd le saját szavaiddal. (Ha elfogadod a rendszer által javasolt nevet, akkor mindenki, aki az adott bútort keresi automatikus értesítést kap a hirdetésed megjelenéséről!)

Amennyiben nem ELADNI szeretnéd a bútorodat, hanem megvételre KERESEL valamit, akkor használd a keresőt vagy regisztrálj és kérj értesítést a bútor meghirdetéséről.


Hirdetés részletei
Hirdetés címe *  
    Pár szóban írd le, milyen terméket kínálsz eladásra. A leírás rövid legyen, de minél lényegibb információk legyenek benne, mert úgy valószínűbb, hogy rákattintanak.

Prioritás *  
A hirdetés kiemelése és az SMS-fizetés átmenetileg nem lehetséges!


Jelszó a törléshez
Jelszó a törléshez  
    Tedd biztonságosabbá hirdetésedet, és állíts be jelszót a törléshez! A hirdetés törléséhez szükséges linket az értesítő emailben fogod megkapni. Törléskor a rendszer bekéri majd az itt beállított jelszót, és csak akkor engedi törölni a hirdetést, ha azt pontosan megadod. A jelszó ne legyen hosszabb 20 karakternél, és figyelj a kis- és nagybetűk közötti különbségre.

Hirdető adatai
Név *  
E-mail cím *  
Telefonszám *    Példa: 06301234567
    A telefonszámot numerikus formában várjuk, országkóddal és körzetszámmal, de szóköz és egyéb speciális karakterek nélkül.

Település *  

Termékek
Termék neve *  
    Add meg a bútor eredeti márkanevét (pl. IVAR). Ha nem tudod, hogy hívják, érdemes egy kicsit utánanézni az interneten, mert sokan a név alapján fogják kereseni az eladó bútorokat. Ha semmiképpen sem tudod megadni a bútor nevét, próbálj meg pár szavas megnevezést kitalálni.

Kategória *  
Állapot *  
Leírás  
Ár (Ft) *    Példa: 10000
    Az árat numerikus formában várjuk, szóköz és egyéb speciális karakterek nélkül.

Fotó #1  
    Ez kép fog megjelenni a hirdetés mellett a keresések eredményében.

Fotó #2  
Fotó #3  
Fotó #4  
   
Fénykép feltöltésénél, kérjük, a következőkre figyelj: maximum 4 db egyenként 5 Mb-os file-ot fogadunk el, az alábbi típusok közül: .jpg/.jpeg, .gif, .png. A file neve ne tartalmazzon ékezeteket, mert ez bizonyos böngészők esetében problémát jelent. Csak saját készítésű képet tölthetsz fel, a szerzői jogokat sértő tartalmakat külön értesítés nélkül azonnal töröljük! A jogi problémák elkerülése érdekében, kérjük, a hirdetés elküldése előtt olvasd el hirdetési szabályzatunkat.

Jogi tudnivalók
  > Elolvastam és tudomásul vettem a jogi tudnivalókat

Anti-spam védelem
Bizonyítsd be, hogy nem vagy robot és a hirdetés elküldéséhez add meg az az alább látható szót:

Elküld